Geeft vorm aan ideeën!

Dorien Design ontwerpt promotiemateriaal, huisstijlen en websites, maar ook maak ik kaarten en uitnodigingen voor verschillende gelegenheden. Kort gezegd: Dorien Design ontwerpt voor elk idee een passende vormgeving!

 

Werkwijze Dorien Design

Om zo goed mogelijk aan de wensen van de klant te voldoen, probeer ik altijd een kennismaking te realiseren door middel van een persoonlijk gesprek. Verder verloopt het contact voornamelijk telefonisch en via de mail, waarbij ik ernaar streef om zo snel mogelijk te reageren en de lijnen kort te houden.

Na een eerste, persoonlijk gesprek, ontwerp ik een drietal voorstellen. Uit deze voorstellen maakt de klant een keuze of combineert bijvoorbeeld verschillende ontwerpen met elkaar. Ik adviseer, de klant beslist!

Bij Dorien Design kunt u vervolgens eenvoudig nieuwe opdrachten neerleggen. Als ik eenmaal weet wat uw stijl is, kan ik daarin gemakkelijk schakelen en is een ontwerp snel gemaakt. Uiteraard koppel ik daarbij altijd terug naar de klant!

 

Partners

Dorien Design probeert klanten zoveel mogelijk uit handen te nemen en daarom werk ik samen met diverse partners. Zo neem ik het drukwerk uit handen van de klant. Daarnaast werk ik samen met Anniek aan Z! voor de productie van (web)teksten. Verder ontwikkel ik mijn eigen beeldmateriaal en probeer ik daar in mijn ontwerpen zoveel mogelijk gebruik van te maken.

Dorien Design streeft naar tevreden klanten. Pas als de klant tevreden is, is mijn werk klaar!