Dit ben ik!

Mijn naam is Dorien, een jong en professioneel vormgever met passie voor grafische vormgeving. Direct na mijn studie heb ik mijn eigen bedrijf opgezet: Dorien Design. Ik houd van mijn vak en ik ben enorm gemotiveerd om van mijn bedrijf een succes te maken. Het vorm geven aan ideeën en het ontwikkelen van mijn eigen stijl geven mij veel energie. Mijn vak heeft zoveel te bieden, dat ik continue bezig ben om mijzelf verder te ontwikkelen en te overtreffen. Natuurlijk vertrek ik daarbij altijd vanuit de wens van de klant!

Mijn stijl is te omschrijven als strak, anders en modern. Ik vind het leuk om ervoor te zorgen dat mensen over mijn uitingen moeten nadenken. Geen hapklaar design, maar een klein beetje aan de verbeelding over laten. Met de kunst van het weglaten, toch proberen om alles erin te verwerken, ‘less is more’: dat is mijn stijl.

Het gebeurt me regelmatig dat ik een ontwerp zie, waarvan ik denk: “Dat zou ik helemaal anders hebben aangepakt!” of “Wat had ik graag meegewerkt aan die campagne!”. Ik krijg er een kick van als ik mijn eigen ontwerpen zie hangen. Het is toch geweldig dat mensen gebruik maken van jouw ideeën!?